Asociația Medico Socială a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu este o asociație non-profit cu ajutorul căreia, conducerea unității medicale își dorește să aducă un plus în dezvoltarea Spitalului. Formularul 230 îl puteți descărca de AICI

Vă rugăm să ne sprijiniți prin redirecționarea de până la 3,5% din impozitul anual pe venit către Asociația Medico Socială a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, în vederea dezvoltării și dotării secțiilor și laboratoarelor unității medicale. 

Completarea declarației 230, privind impozitul pe venituri din salarii, pensii sau din activități independente și direcționarea către Asociația unității medicale, poate fi făcută atât de angajații unității medicale, cât și de orice cetățean care dorește să ne ajute. Prin intermediul prevederilor din Codul Fiscal, orice contribuabil poate direcționa până la 3,5% din impozitul anual pe venit către o organizație non-profit.

Reprezentanții Asociației Medico Socială vor ține evidența cererilor privind destinația sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual datorat, astfel încât sumele încasate de la angajații unei secții/compartiment etc să poată fi investite în interesul acestei secții/compartiment.

Completați, semnați și depuneți formularul 230 online, într-un minut, fără drumuri la ANAF. Trimiteți-l pe e-mail către adresa eugeniaciocoiu@ymail.com  Echipa organizației se va ocupa să trimită formularul la ANAF.

De asemenea, persoanele care doresc să-și exprime, în vreun fel material, recunoștința față de îngrijirile medicale primate la SJU Târgu-Jiu, pot face donații în contul Asociației Medico Socială a SJUTârgu-Jiu.

Vă mulțumim!