SJU Târgu Jiu

Program vizită

Programul de vizită al pacienților internați în secțiile Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a fost modificat începând cu 17 aprilie 2024.

Astfel, pentru toate secțiile cu excepția secțiilor/compartimentelor ATI programul de vizită va fi:

– zilnic de luni până vineri între orele 13.00-17.00.

– sâmbătă și duminică între orele 09.00-11.00 și 14.00-18.00.

Durata vizitei va fi de maximum 30 minute și se face cu acordul medicului șef/coordonator, medicului curant, medicului de gardă.

În ceea ce privește pacienții minori, internați în secția Pediatrie/Boli Infecțioase, se permite accesul unui vizitator doar dacă copilul internat este neînsoțit (de cele mai multe ori, unul dintre părinți se internează ca însoțitor cu pacientul minor).

Pe durata programului de vizită, aparținătorilor li se poate solicita de către medic/personal medical să părăsească spitalul în timpul tratamentelor, alte îngrijiri medicale/distribuirea hranei, în situații de urgență sau în cazul în care conduita aparținătorilor nu este cea potrivită.

Pentru toate sectiile/compartimentele ATI, vizitarea pacientilor este permisă:

– zilnic de luni până duminică între orele: 13.00-14.00 si 19.00-20.00.

Durata vizitei va fi de maximum 10 minute, cu posibilitatea de prelungire, cu acordul medicului ATI.

De asemenea, la nivelul întregului spital este recomandată, atât personalului medical, cât și pacienților, purtarea măștii de protecție. Vizitatorii trebuie să respecte măsurile de igienă obligatorii și nu trebuie să deranjeze ceilalți bolnavi din salon. Nu se permite accesul vizitatorilor care prezintă semne clinice de infecții acute.