Depistarea de boli cu potențial endemo-epidermic

Supraveghere (evaluarea factorilor ambientali, consiliere privind igiena alimentaţiei) şi depistare de boli cu potenţial endemo-epidemic (examen clinic, diagnostic prezumtiv, trimitere către structurile de specialitate pentru investigaţii, confirmare, tratament adecvat şi măsuri igienico-sanitare specifice, după caz).
În Ambulatoriul SJU Târgu-Jiu vă puteți programa la un consult dermatologic sau venerologic la cabinetul de specialitate de luni până vineri. La cabinetul de Dermato-Venerologie din cadrul Ambulatoriului (Policlinica) Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu sunt acordate anual peste 5.000 de consultații, o mică parte fiind contra cost. Cei mai mulți pacienți care vin la acest cabinet au probleme dermatologice.
Este unul dintre cele mai solicitate cabinete medicale, iar programările se pot face atât telefonic, cât și online pe http://www.spitalgorj.ro/index.html
Potrivit medicului primar Gabriela Pîrgă, de la Cabinetul de Dermato-Venerologie din cadrul Ambulatoriului, este în creștere numărul pacienților care suferă de afecțiuni dermatologice. Pacienții care se prezintă pentru consultații au patologie diversă, de la acnee, dermatite, psoriazis, la cancere de piele.

Skip to content